ŽTK MARIBOR OP 8 – 11 LET (Maribor/11.-12.12.2010)

Ponovno poročamo o velikem uspehu dveh naših najmlajših tekmovalcev, Žive Falkner in Samuela Pateta. V kategoriji tenis do 10 let sta se prepričljivo uvrstila med najboljše.

Živa je se je brez težav prebila do polfinala, ko je po izenačenem, a zmagovitem dvoboju z Lovrič Pio iz Domžal, si nato v finalu s prepričljivo igro proti Kofol Kristini TALOS, priigrala turnirsko zmago. Samuel se je gladko prebil do finala in si nato priigral 2.mesto v tekmi z Janom Kupčičem.

Za Živo je bil to prvi turnir do deset let, ki ga je zaključila na zmagovalni stopnici. Prepričani smo, da je ta uspeh prvi od mnogih, ki še sledijo. Samuelu in Živi iskreno čestitamo.

V kategoriji tenis do 11 let se je Matic Berus prebil do četrt finala s prepričljivima zmagama proti Markotu Kuzmiču, ŽTK MB in Mariu Kuljevanu, BR MB. Bravo Matic!

Ta vikend so odigrali RR1 14 LET tudi naši nekoliko starejši tekmovalci. V A turnir se je uspelo uvrstiti Pii Fackovič Volčjak, Evgeniji Burger, Smajlovič Omarju in Hribarju Niku. Vanda Berus in Špela Turk se bosta udeležili B turnirja, že naslednji vikend.

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke!