Krka

Organizacija turnirjev

TE12 IN TE 14

Ta galerija vsebuje 3 slike.

Na Otočcu se je končal turnir Tennis Europe v starostni kategoriji do 12 let.
Od 02. julija do 8. julija 2017 smo spremljali mlade teniške upe iz celega sveta….
Zmagovalca turnirja TE do 12 let na Otočcu, pri deklicah Tena Rajki iz Hrvaške in pri dečkih Mehičan Rodrigo Pacheco Mendez.
Med domačimi je bil najbolj uspešen Jani Retelj , član… Beri naprej

Bor Schweiger Mužar

Sredi maja 2017, se je po letu študija in igranja tenisa iz ZDA vrnil eden najboljših članov Teniškega kluba Krka Otočec Bor Schweiger Mužar.
Na Northern Illinois University je uspešno opravil vse študijske obveznosti ter se s teniško ekipo univerze uvrstil v “final four” srednje ameriške konference.Naj omenimo, da je Bor ob prihodu,kot bruc – freshmen, zaigral v vlogi četrtega… Beri naprej

Jakob Franc, Jani in Jure v drugem kolu Tennis Europe “KRKA CUP 2016” Otočec – VABLJENI NA TEKME

Jakob in Jani Jakob Franc Kavšek, Jani Retelj in Jure Gruden v drugem krogu Tennis Europe “KRKA  CUP 2016” do 12 let, katero se odvija na Otočcu.

V teniškem centru Otočec se je z obračuni glavnega žreba začel mednarodni mladinski turnir Tennis Europe v starostni kategoriji do 12 let. Pri dečkih nastopa 23 Slovencev, z izjemo Luna OBRULA tudi vsi naši… Beri naprej

Državno prvenstvo do 12 let na Otočcu – VABLJENI NA OGLED

dp 12 Otočec

Dobrodelni humanitarni teniški turnir “Krka 2016” – TK Krka Otočec 2016

Cvičkov turnir1V Teniškem centru na Otočcu so se zbrali vsi ljubitelji tenisa in člani teniškega kluba KRKA Otočec ( 25 oseb ), ki so v družbi najboljših odigrali zanimiv in družaben teniški turnir parov.  Po jutranjem žrebu so vsi odrasli udeleženci igrali 3. kroge, po katerem   je 16 najboljših napredovalo v četrtfinale.

 Po nekaj urnih napetih… Beri naprej