Teniška šola

Spomladanske priprave

Med 14. in 17. marcem smo v Teniškem klubu Krka Otočec ponovno organizirali spomladanske priprave v Portorožu! Udeležilo se jih je kar 25 otrok, ki se niso zabavali le na teniških igriščih temveč tudi med številnimi drugimi aktivnostmi!

Utrujeni vendar zadovoljni obrazi otrok in trenerjev so motivacija za nadaljnje delo in organizacijo podobnih aktivnosti. Upamo, da so bile priprave tudi… Beri naprej

Naši najmlajši na regijskem satelitu v Novem mestu!

Naši najmlajši igralci iz teniške šole so se ponovno udeležili regijskega satelita v kategorijah mini, midi in maxi tenis, ki je tokrat potekal na igriščih TK Portovald v Novem mestu.

Udeležilo se ga je več kot 20 igralcev iz našega kluba in za nekatere je bil to prvi nastop na tekmovanju. Vsem igralcem čestitamo za pogum!

Zahvaljujemo se Teniški zvezi… Beri naprej

Regijski satelit 2023

V soboto 21. 1. 2023 smo na Otočcu že drugo leto zapored uspešno izpeljali tekmovanje Regijski satelit za otroke iz dolenjske regije v kategorijah mini, midi in maxi tenis.

Tekmovanje regijski satelit je namenjeno predvsem tistim igralcem, ki se želijo prvič preizkusiti na teniškem tekmovanju v domačem okolju. Organizirani so tako, da so otroci razdeljeni v skupine s 4 igralci,… Beri naprej

Skupinsko drsanje v teniški šoli!

V sredo 14. 12. 2022 smo za člane teniške šole organizirali brezplačno drsanje na drsališču v Novem mestu!

Udeležilo se ga je več kot 20 otrok, trenerji pa so poskrbeli za varnost in zabavo!

Udeležba na ligaških tekmovanjih

V letošnjem letu je klub nastopil na ligaških tekmovanjih do 12 let in v 2. moški članski ligi.

Najmlajši člani kluba, ki imajo pred sabo še vsaj eno leto tekmovanj do 12 let, so pogumno zastopali barve kluba in pokazali željo po tekmovanjih.

Starejša in uigrana ekipa pa je tudi letos zabeležila lepo število zmag.