Uncategorized

Praznično vzdušje v TK Krka Otočec!

V decembru smo v Teniškem klubu Krka Otočec organizirali skupinsko drsanje za vse člane teniške šole! Člani kluba so se lahko preizkusili v tenisu na ledu in se skupaj zabavali!

Konec meseca pa je otroke na treningu obiskal Dedek Mraz in razveselil več kot 30 otrok na treningu!

Naši najmlajši nastopili kot pobiralci žogic na profesionalnih turnirjih!

V času obeh turnirjev serije ITF W40 so se nam pri organizaciji v letošnjem letu pridružili tudi naši najmlajši, ki so pogumno nastopili kot pobiralci žogic. 

Nastopili so že na nekaterih četrtfinalnih dvobojih, kasneje pa še na vseh štirih polfinalnih in na obeh finalnih srečanjih. Na igriščih so spremljali vrhunske igralke – nekatere izmed njih se nahajajo med top 200… Beri naprej

Uspešno izpeljan turnir 8 – 11 let!

Po več letih smo na Otočcu ponovno organizirali turnir 8 – 11 let! Udeležilo se ga je več kot 50 otrok iz cele Slovenije, ki so se pomerili v kategorijah mini, midi, tenis 10 in tenis 11 let. Za dobro vzdušje je poskrbelo sončno vreme in pa krofi, ki jih je priskrbela skupina DON DON.

Na tekmovanju je nastopilo tudi… Beri naprej

Podelitev spričeval v teniški šoli

V teniški šoli smo vsem igralcem podelili spričevala ob uspešno zaključenem prvem ocenjevalnem obdobju. 

S podelitvijo spričeval želimo otroke nagraditi za napredek in redno udeležbo na treningih, hkrati pa jih želimo motivirati, da bodo na treningih vztrajali in svoje znanje preizkusili tudi na kakšnem turnirju!

Naslednjo priložnost bodo otroci imeli že 22. aprila, ko bo na Otočcu po več letih… Beri naprej

Srečanje Krkinih sponzorirancev 2023

V marcu je potekalo tradicionalno srečanje Krkinih sponzorirancev. Tema letošnjega srečanja je bila zavzetost kot vrednota, ki pomembno prispeva k vrhunskim rezultatom in uspehu tako v podjetjih kot tudi v športu in umetnosti. 

Teniški klub Krka Otočec je v zadnjem letu povečal obseg teniške šole in organiziranih dogodkov tudi na profesionalnem nivoju, kar pa nam gotovo ne bi uspelo brez… Beri naprej