Uncategorized

Vabilo na volilno skupščino TK Krka Otočec

Vljudno vabljeni na volilno skupščino kluba, ki bo potekala 21.4. ob 19h v teniškem centru na Otočcu.

Lahko se je udeležijo vsi člani kluba, glasovalno pravico pa imajo tisti člani, ki so poravnali članarino za leto 2022. Predloge za razpravo nam posredujte na klubski e-naslov.

Uradno vabilo s predvidenim dnevnim redom in podatki za nakazilo članarine je dostopno na povezavi:… Beri naprej

Srečno v letu 2022!

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in vam želimo vesele praznike ter srečno in predvsem zdravo novo leto 2022!
 
Teniški pozdrav,
TK Krka Otočec
 

Lina uspešna na turnirju v Ljubljani!

Pretekli vikend je v Ljubljani na igriščih TK Maja Matevžič potekal turnir 8-11 let katerega se je udeležila tudi Lina Sarhatlić. 

Najprej je nastopila v velikem tenisu do 10 let, kjer je bila zaradi koronavirusa zelo okrnjena konkurenca. Med sabo sta se pomerili z igralko iz TK Krško in po napetem dvoboju je po odločilnem tie-breaku slavila Lina z rezultatom… Beri naprej

Naši tekmovalki med najboljšimi na turnirju 8-11 let v Mariboru!

V soboto 14.11.2021 je potekal v okviru Teniške zveze Slovenija v Teniškem klubu Branik Maribor turnir od 8 do 11 let. Udeležili sta se ga dve naši igralki – Elen Antončič in Lina Sarhatlić. Obe tekmovalki sta nastopili odlično. 
 

Lina je po več zaporednih zmagah na turnirjih v mini tenisu dosegla tudi svoji prvi turnirski zmagi v konkurenci midi… Beri naprej

Predstavitev Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov

Z današnjim dnem prične veljati nov odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov, ki poleg tekmovalnih dejavnosti dovoljuje izvajanje tudi rekreativnih, ki pa morajo potekati v skladu z nespremenjenimi priporočili NIJZ (več na povezavi). Med drugim odlok vključuje obvezna testiranja za izvajalce programov, še vedno pa je nujno vzdrževanje varnostne razdalje in razkuževanje površin. 

Posebej pomembno je upoštevanje… Beri naprej