Krka

Veteranska sekcija

VETERANI TENIŠKEGA KLUBA KRKA OTOČEC

VETERANI TENIŠKEGA KLUBA KRKA OTOČEC

Veterani člani Teniškega kluba Krka Otočec so v Posavsko – dolenjski rekreativni ligi v tenisu sezono 2017/2018 zaključili in v skupini B dosegli 3. mesto.
Z navdušenjem pričakujejo novo sezono, saj so v svoje vrste povabili še dva nova člana.

Prispevek pripravil: Bojan Vernig

13. miklavžev prednovoletni turnir ekip (Otočec/11.12.2010)

V soboto 11.12.2010 je v športni dvorani rekreacijskega centra Otočec potekal 13. Tradicionalni Miklavžev teniški turnir dvojic. Turnir je potekal v organizaciji teniškega kluba Tk Krka Otočec. Zbralo se je veliko ljubiteljev tenisa, tako igralcev, kot tudi gledalcev- navijačev.

Beri naprej

Mednarodno veteransko prvenstvo KRKA SUN MIX 2010 (Otočec/7.-10.10.2010)

Spoštovani!

Zaključilo se je mednarodno veteransko prvenstvo “Krka sun mix 2010”, ki je potekalo 7. – 10. Oktobra 2010 v športnem centru na Otočcu.

Vsem tekmovalcem čestitamo in se veselimo ponovnega srečanja!

Rezultati v priloženi datoteki:

I10ALX_KRKA SUN MIX CUP 2010 SENIORS

Beri naprej

Veteranska teniška reprezentanca izgubila povratno srečanje

Tudi 2. tradicionalno srečanje  teniških veteranov  Slovenije in Hrvaške Istre, ki ga je organiziral TK Otočec pod pokroviteljstvom TZS in Terme Otočec zadnjo aprilsko soboto, so dobili gostje z rezultatom 4/6. Kljub porazu pa so tako slovenski reprezentantje kot gostje iz Hrvaške Istre,  domov odšli prijetno presenečeni in nadvse zadovoljni z lepo urejenim športnimi  objekti in napravami, vljudnostjo osebja in maksimalnim  gostoljubjem.

Domačini so se zares izkazali. Manjkal je samo rezultat, pa tudi ta bo prišel. Že v naprej napovedano gostovanje slovenske reprezentance na 3. tovrstnem srečanju  na Brionih v mesecu oktobru 2010, bo prilika za ugodnejši rezultat. Že sam rezultat nakazuje izenačenost ekip.  V opravičilo porazu slovenskih reprezentatov, pa je potrebno pošteno priznati, da so reprezentantje Istre boljši, višje kotirajo na mednarodnih lestvicah za veterane, na vse zadnje pa imajo zelo izenačeno reprezentanco.

Selektor slovenskih reprezentantov Sašo Svoljšak in njegov namestnik Franci Hrovat sta tako pred težko nalogo.

Majda Srebrnjak

Koper, 3.5.2010 Beri naprej

LIGA MEŠANIH PAROV 2009-2010, zimski del

Skozi celotno zimsko sezono smo se veterani iz širšega dolenjeskega območja na igriščih ŠRC Otočec,nekateri več, drugi manj, udeleževali lige mešanih parov.

V tekmovanje je bilo vključenih 21 parov. Odigranih je bilo 95 uradnih dvobojev.

LIGA MEšANIH PAROV 2009-2010-končno poročilo

Zahvaljujem se našim sponzorjem, donatorjem, ki so pripomogli k uspešni realizaciji lige mešanih parov:

okulistika, optika in zobozdravstvo Pušnik-Novljan, Kompas-Novo mesto, TPV Johnson Controls, zavarovalnica Adriatic, zavarovalnica Tilia, zavarovalnica Triglav, GG Novo mesto, GOZD Ljubljana, Contrade, Loging, NLB, Plastoform, ACK Koper, papir servis Ljubljana, roletarstvo Medle.

Zahvala tudi termam KRKA, KRKA Zelišča, vita center Trebnje, kozmetika obraza in telesa Vida Bon, ŠRC Otočec in Heleni Južnič za darila ob proglasitvi.

Na koncu pa še posebna zahvala osebju restavracije Tango, za ustrežljivost in prilagodljivost na naših srečanjih.

Otočec, maj 2010

Majda Srebrnjak

Beri naprej