13. miklavžev prednovoletni turnir ekip (Otočec/11.12.2010)

V soboto 11.12.2010 je v športni dvorani rekreacijskega centra Otočec potekal 13. Tradicionalni Miklavžev teniški turnir dvojic. Turnir je potekal v organizaciji teniškega kluba Tk Krka Otočec. Zbralo se je veliko ljubiteljev tenisa, tako igralcev, kot tudi gledalcev- navijačev.

Po opravljenem žrebu smo pričeli z igranjem v skupinah. Ekipe so določile pare in skušale z postavljanjem nosilcev ter taktiziranjem biti najboljša ekipa v skupini. V skupinskem delu igranja so med seboj igrale tako moške kot tudi ženske ekipe. V nadaljevanju pa so se med seboj pomerile 4 najboljše moške ekipe iz skupin ter ločeno tudi ženske ekipe. Po napetih dvobojih, taktiziranju ter premišljeno postavljeni igralski zasedbi je v ženski kategoriji slavila ekipa OTOŠKIH VETERANK, katero so sestavljale igralke Slavi Srebrnjak, Lidija Urh, Majda Srebrnjak in Mija Zupanc. Drugo uvrščene so bile igralke ekipe TEAM DAME, ter tretje uvrščena ekipa SONČKI.
V moški konkurenci so lanskoletni branilci naslova morali priznati premoč ekipi EVROKLJUKE BOSAL iz Brežic. Drugo uvrščena ekipa je bila ekipa lanskih zmagovalcev GUŠT BAR in tretje uvrščeni so bili igralci ekipe PUME, katero so sestavljali domači igralci, z kapetanom Dušanom Ilovarjem na čelu, ki so v tekmi za tretje mesto premagali ekipo MIŠ MAŠ. Obe prvo uvrščene ekipe sta si priborili poleg ostalih bogatih nagrad tudi prehodni pokal, ki bo v njihovi lasti 1 leto, do naslednjega turnirja. Nagrade pa smo podelili tudi 4. uvrščeni moški ekipi MIŠ MAŠ. Po končanih dvobojih se je slavje nadaljevalo pozno v noč.

Hočevar Dušan
Vodja športno rekreativne dejavnosti