Rezultati

Naši najmlajši na turnirju v Termah Čatež

Pretekli vikend je na teniških igriščih v Termah Čatež potekal turnir 8-11 let katerega so se udeležili tudi člani našega kluba.

V mini in midi tenisu so nastopili Črt Šašek, Erik Tubak in Erik Škrbec. V obeh kategorijah so najprej odigrali tekme v skupinskem, nato pa še v glavnem ali tolažilnem delu. Vsem trem čestitamo za pogumno udeležbo!

V kategorijah… Beri naprej

Dušan Hočevar za Dolenjski List

V Dolenjskem Listu lahko preberete prispevek, v katerem Dušan Hočevar – glavni trener in gonilna sila kluba – opiše stanje med otroci po koronakrizi in kako v tem času deluje TK Krka Otočec.

Med drugim izpostavi množičnost in dostopnost programov v teniškem klubu ter možnosti, ki se odprejo otrokom, ki s tenisom ukvarjajo tekmovalno ali pa rekreativno, kjer pa pomembno… Beri naprej

Lina uspešna v Ljubljani!

Pretekli vikend je v Ljubljani potekal turnir 8-11 let katerega se je udeležila tudi Lina Sarhatlić. Tekmovala je v kategorijah midi in tenis do 10 let. 

V midi tenisu se ni pustila presenetiti in je s tremi gladkimi zmagami osvojila 1. mesto.

V tenisu do 10 let pa je po zmagi z rezultatom 60 in tako prebojem v polfinale izgubila… Beri naprej

Lina in Elen uspešni v tenisu do 10 in 11 let v Ljubljani!

Pretekli vikend je v Ljubljani na igriščih TK Maja Matevžič potekal turnir do 10 in 11 let katerega sta se udeležili Elen Antončič in Lina Sarhatlić. Obe sta nastopili v tenisu do 11 let – Lina ni imela sreče v žrebu in se je takoj v prvem krogu pomerila s kasnejšo zmagovalko, ki je bila od nje boljša z rezultatom… Beri naprej

Živa Falkner uspešno zaključila sezono!

Živa je v novembru in v začetku decembra odigrala zadnje mednarodne turnirje v letošnjem letu in z njimi zaključila letošnjo sezono, ki je bila več kot uspešna. 

Med 15. in 21. novembrom je nastopila na Portugalskem na turnirju za nagradnim skladom 25 000 $. Uspešno se je prebila čez kvalifikacije, v prvem krogu pa je bila od nje boljša 28-letna… Beri naprej