Krka

Napovednik

TE12 IN TE 14

Ta galerija vsebuje 3 slike.

Na Otočcu se je končal turnir Tennis Europe v starostni kategoriji do 12 let.
Od 02. julija do 8. julija 2017 smo spremljali mlade teniške upe iz celega sveta….
Zmagovalca turnirja TE do 12 let na Otočcu, pri deklicah Tena Rajki iz Hrvaške in pri dečkih Mehičan Rodrigo Pacheco Mendez.
Med domačimi je bil najbolj uspešen Jani Retelj , član… Beri naprej

Bor Schweiger Mužar

Sredi maja 2017, se je po letu študija in igranja tenisa iz ZDA vrnil eden najboljših članov Teniškega kluba Krka Otočec Bor Schweiger Mužar.
Na Northern Illinois University je uspešno opravil vse študijske obveznosti ter se s teniško ekipo univerze uvrstil v “final four” srednje ameriške konference.Naj omenimo, da je Bor ob prihodu,kot bruc – freshmen, zaigral v vlogi četrtega… Beri naprej

Dobrodelni humanitarni teniški turnir “Krka 2016” – TK Krka Otočec 2016

Cvičkov turnir1V Teniškem centru na Otočcu so se zbrali vsi ljubitelji tenisa in člani teniškega kluba KRKA Otočec ( 25 oseb ), ki so v družbi najboljših odigrali zanimiv in družaben teniški turnir parov.  Po jutranjem žrebu so vsi odrasli udeleženci igrali 3. kroge, po katerem   je 16 najboljših napredovalo v četrtfinale.

 Po nekaj urnih napetih… Beri naprej

Otvoritev TILIA MASTERS OTOČEC 2015

Otvoritev Tilia masters Otočec 2015.

Masters 2015 Otocec

masters 2masters 3Nika in Živa

Tilia masters na Otočcu

Tenis Slovenija bo s pomočjo generalnega sponzorja Zavarovalnico Tilia in v sodelovanju s Teniškim klubom Krka Otočec, letos že drugič organizirala zaključne turnirje sezone na eni lokaciji in v enem terminu.

masters 2015

 

Na dogodek »Tilia Masters«, ki bo potekal na teniških igriščih TK Krka Otočec med 3.  in 4. oktobrom, se bo uvrstilo po 12… Beri naprej