Krka Open 2020

Nagovor generalnega sponzorja

Ena temeljnih vrednot Krke in njenih zaposlenih je odgovornost do skupnosti, v kateri delamo in živimo. Sponzoriranje športnih dejavnosti se ujema s Krkino osnovno dejavnostjo in poslanstvom omogočati ljudem zdravo in kakovostno življenje.

Za sponzoriranje se odločamo sistematično, zato ni naključje, da se Krka pojavlja tudi kot sponzor Športnega društva Krka Teniškega centra Otočec. Tenis spada med športne panoge, ki so v zadnjih desetletjih doživljale izredno hiter razvoj. Tudi za farmacijo je značilen dinamičen razvoj. Priti v sam vrh najuspešnejših in tam tudi obdržati vidno mesto tako v tenisu kot v naši dejavnosti zahteva veliko znanja, motivacije in strateške naravnanosti.

Ljubitelji belega športa bodo imeli možnost videti veliko dobrega tenisa, odlično igro in dobre rezultate. Igralci, sodniki in gledalci pa bodo ob čarih teniške igre lahko uživali v avtentični lepoti Dolenjske, Otočca, reke Krke, gradu na otoku in njegove okolice.

Vsem igralcem želim veliko športnih uspehov, obiskovalcem pa obilo dobrega tenisa in prijetno počutje v otoškem ambientu.

Jože Colarič
predsednik uprave in
generalni direktor Krke