Krka Open 2020

Nagovor presednika

Spoštovani,

Usmeritev Teniškega kluba KRKA OTOČEC je aktivno delovanje v smeri odprtega povezovanja z ljubitelji tenisa na čim širšem področju Slovenije, saj tudi tako dosežemo širino in pestrost našega delovanja, pridemo do novih idej in pogledov, si poiščemo novih izzivov in ustvarimo prijetno druženje ter nova poznanstva.

Velik poudarek dajemo delu z mladimi. Spodbujali bomo njihovo udejstvovanje v njim namenjenih aktivnostih in jim ponudili možnost sodelovanja in tekmovanja z mladimi iz različnih teniških klubov po domovini.

Izredno pozornost posvečamo razvoju mladih v vrhunske športnike, ki so in bodo uspešni na mednarodnem nivoju.

Upravni odbor kluba skrbi za stabilno finančno stanje kluba. Sprete so smernice delovanja kluba z širokim in pestim programom, za letno in več letno obdobje. Pripravljen plan si lahko ogledate v prilogi.

Uspehe tekmovalcev in drugih skupin in posameznikov, ki delujejo znotraj kluba lahko spremljate na naši družabni spletni strani

V prihodnosti si predvsem želimo čim bolj aktivnega sodelovanja vseh članov kluba; dobrodošli so zanimivi predlogi, pa tudi konstruktivne kritike bomo obravnavali kot izzive in še naprej iskali možnosti za izboljšave.

Vabljeni k aktivnemu sodelovanju in predvsem k sproščujoči in vedno vznemirljivi igri tenisa!

Predsednik TK Krka Otočec

Vinko Zupančič