16. Srečanje Krkinih sponzorirancev

V torek 29. 3. 2022 je potekalo že 16. Srečanje Krkinih sponzorirancev – srečanju predstavnikov športnih in drugih klubov, društev in ustanov, katerih pokroviteljica je Krka, tovarna zdravil iz Novega mesta, ki so se ga udeležili tudi člani TK Krka Otočec.

Tudi letos so na srečanju podelili priznanja Krkin talent in Krkina priznanja za dosežke predlaganim športnikom. Med njimi je bil tudi Marko Retelj, ki je v lanskem letu osvojil naslov državnega prvaka do 14 let in zastopal Slovenijo na reprezentančnem tekmovanju v Španiji. 

V sporočilu za javnost so v Krki zapisali:

“Tema letošnjega srečanja je bila vztrajnost, lastnost, ki pomembno prispeva k vrhunskim rezultatom tako v podjetjih kot tudi v športu in umetnosti. Iz klubov in društev smo prejeli utemeljene prijave z obrazložitvami, ki govorijo o velikem potencialu mlade generacije. Krkina komisija za izbor talenta leta se je zato odločila, da si vsi predlagani zaslužijo priznanja za uspešnost na tekmovanjih, za spodbujanje k sodelovanju, pošteni igri, zdravi tekmovalnosti, spoštovanju, strpnosti in za dejavno predstavljanje sponzorja.”