Živa Falkner Športnica leta 2020!

V sredo 10. 3. je potekala prireditev Športnik leta 2020 v MO Novo mesto. Za naslov Športnice leta se je potegovala tudi Živa Falkner, ki se je v letu 2020, kljub številnim omejitvam in odpadlim turnirjem, izkazala kot izjemno uspešna. Naslov si je prislužila predvsem s svojim nastopom na Odprtem prvenstvu Avstralije, kjer je osvojila 2. mesto v konkurenci dvojic, ter z osvojitvijo mednarodnega članskega turnirja Krka Open 2020 z denarnim skladom $15 000.

Živa je tako naslov Športnice leta osvojila že drugič – prvič ga je osvojila leta 2018 in verjamemo, da ga bo s svojim trdim delom in predanostjo, ki ju vsakodnevno prikazuje, ta naslov osvojila še kdaj.

Prav tako so na podelitvi razglasili prejemnike Županovih priznanj za posebne dosežke. Med njimi je bila Nika Zupančič, ki je v lanskem letu nastopila na treh slovenskih članskih turnirjih in vse tri tudi osvojila. Med drugim, si je na njih priborila naslov državne članske prvakinje.

Iskrene čestitke obema!

Če si prireditve niste uspeli ogledati je na sporedu ponovitev in sicer v nedeljo, 14.3. 2021 ob 20.00 na Vašem kanalu. Ogledate pa si jo lahko tudi na povezavi.