Dobrodelni humanitarni teniški turnir “Krka 2016” – TK Krka Otočec 2016

Cvičkov turnir1V Teniškem centru na Otočcu so se zbrali vsi ljubitelji tenisa in člani teniškega kluba KRKA Otočec ( 25 oseb ), ki so v družbi najboljših odigrali zanimiv in družaben teniški turnir parov.  Po jutranjem žrebu so vsi odrasli udeleženci igrali 3. kroge, po katerem   je 16 najboljših napredovalo v četrtfinale.

 Po nekaj urnih napetih in izenačenih igrah so za prvo mesto igrali Matej Udovič in Slavica Srebrnjak proti Daretu Andoljšku  in Turk Toniju. Po borbeni igri sta slednja  osvojila prvo mesto.Sam dogodek je  popestrila predstavitev  rezultatov in  dela tekmovalcev in teniške šole Teniškega kluba Krka Otočec s strani predsednika kluba  in gostinci Hoteli Otočec. 

  1. dobrodelni teniški turnir je zbral tudi donacije za otroke vrtca iz Lešnice.

Vsi udeleženci so bili zelo darežljivi, za kar se jim  v imenu organizatorjev zahvaljujemo.

 Za odlično organizacijo in  izvedbo turnirja ter zadovoljstvo udeležencev se je potrebno zahvaliti pokroviteljem :

 KRKA d.d., TISKARNA NOVO MESTO, KOČEVSKI TISK, ZAVAROVALNICA TILIA, ZAVAROVALNICA MARIBOR, TVOJIH 5 MINUT, HEIDELBERG, MESTNA OBČINA NOVO MESTO

PICERIJA CHIANTI NOVO MESTO, PUŠNIK – NOVLJAN okulistika optika zobozdravstvo, 

TOTAL, TENIŠKI KLUB KRKA OTOČEC,  REKLAMNI CENTER BOBIČ, TERME KRKA

Vsi udeleženci so prejeli spominska darila, najboljši trije pari so prejeli pokale za osvojena mesta. Prvi par SREBRNJAK – UDOVIČ sta poleg pokalov za osvojeno mesto prejel še prehodni pokal Cvičkovega teniškega turnirja.