8. TRADICIONALNI DOBRODELNI TENIŠKI TURNIR (Otočec/3.9.2011)

V Teniškem centru na Otočcu so se zbrali vsi prijatelji cvička ( 50 oseb ), ki so v družbi najboljših odigrali zanimiv in družaben teniški turnir parov. Po jutranjem žrebu so vsi udeleženci igrali 4. kroge, po katerem   je 16 najboljših napredovalo v četrtfinale.

Več o turnirju in nekaj vtisov ujetih v fotografijah v nadaljevanju.

Po nekaj urnih napetih in izenačenih igrah so za prvo mesto igrali Srebrnjak Slavica  in Gradišar Simon proti Novak Francu in Miha Butara mlajši, ki sta po borbeni igri osvojila prvo mesto.
Zanimivost turnirja je množičnost – 40 igralcev in igralk in 20 ostalih udeležencev.  Sam dogodek je  popestril Jože Žura predsednik društva vinogradnikov, podžupanja Mojca Spec Potočar in vinska klet Mastnak Zdravko.

Letos smo prvič zbirali donacijo za fundacijo dr. Danila Turka. Vsi udeleženci so bili zelo darežljivi, za kar se jim  v imenu organizatorjev zahvaljujemo.

Za odlično organizacijo in  izvedbo turnirja ter zadovoljstvo udeležencev se je potrebno zahvaliti pokroviteljem :

KRKA d.d., PUŠNIK – NOVLJAN okulistika optika zobozdravstvo, TELEKOM, MOBITEL, TVOJIH 5 MINUT, STRASBERGAR, TOTAL, TENIŠKI KLUB KRKA OTOČEC,  REKLAMNI CENTER BOBIČ, TERME KRKA, VINSKA HIŠA MASTNAK ZDRAVKO

Vsi udeleženci so prejeli spominska darila, najboljši trije pari so prejeli pokale za osvojena mesta. Prvi par je poleg pokalov za osvojeno mesto prejel še prehodni pokal Cvičkovega teniškega turnirja.

Se vidimo na naslednjem 9. cvičkovem  turnirju,  konec maja 2012.

Lep pozdrav, Dušan Hočevar

TK KRKA Otočec