Krka

Predstavitev tekmovalcev

LIGA skupna_1493Novo mesto, oktober 2014

Teniški klub Krka Otočec ima v svojih vrstah uspešne tekmovalke in tekmovalce, ki so na januarskih dvoranskih državnih prvenstvih v kategorijah 12, 14 in 16 let osvojili več naslovov državnih prvakov.

Načrtno strokovno delo z mladimi teniškimi igralci in množičnost bosta ob organizaciji mednarodnih turnirjev in drugih pomembnih dogodkov tudi v prihodnje prednostna cilja kluba.

Odločitev, da v klubu k sodelovanju povabimo nove trenerje z mednarodnimi izkušnjami in z dodatnim znanjem motorične ter kondicijske vadbe, se je izkazala za pravilno. Ob strokovnem pristopu pri vadbi se je povečala množičnost pri vpisu v različne programe (teniški vrtec, teniška šola, tekmovalna sekcija), obenem pa se je dvignila kakovost teniške igre pri več kot 60 otrocih v klubu.

Zelo uspešno je tudi veteranska sekcija Krkinega teniškega kluba, ki je tudi sicer dejavno sodeluje pri organizaciji različnih dogodkov in turnirjev.

V Teniškem klubu Krka so zadovoljni z rezultati minulega obdobja, saj so poleg odličnih tekmovalnih dosežkov in večjega vpisa otrok v teniški vrtec in šolo, organizirali tudi največ dogodkov doslej. Ob uspešno izpeljanih projektih so povečali tudi zanimanje za teniško igro in športno rekreacijo nasploh ter tako polnili teniška igrišča na Otočcu. Da bi zastavljenim ciljem lahko sledili tudi v bodoče, bodo za še kakovostnejše delo v klubu organizirali strokovne seminarje za teniške sodnike in trenerje.

Predstavitev tekmovalcev:

BOR SCHWEIGER MUŽAR (1997)

ŽIVA FALKNER (2002)