Prvi dobrodelni turnir UDARI ZA ŠPORT!

V nedeljo 4. 6. smo kot zaključek profesionalnih turnirjev organizirali prvi dobrodelni turnir UDARI ZA ŠPORT.

Letos smo namreč v času profesionalnih turnirjev serije ITF W40 energijo namenili tudi dobrodelnosti. Tekom vseh 15 tekmovalnih dni smo zbirali zavržene plastenke vode, zamaške in prazne pločevinke za žogice, jih odvažali in na tak način zbirali sredstva za sklad Športnik sem Zveze prijateljev mladine Slovenija. Sklad je namenjen pomoči otrokom in mladostnikom iz socialno ogroženih okolij pri uresničevanju športnih potencialov. Z zbranim denarjem omogočajo čim več otrok in mladostnikov redno športno aktivnost. Ambasadorka projekta je tudi Kaja Juvan, ena najboljših slovenskih teniških igralk, ki je našo akcijo podprla na svojih socialnih omrežjih. 

Kot zaključek smo na zadnji tekmovalni dan BTC CITY OPEN-a organizirali prvi dobrodelni turnir UDARI ZA ŠPORT, na katerem so se med sabo v parih pomerili tako mlajši kot starejši igralci. Na koncu sta slavila Sandi Bradač in Toni Turk. Pokal jima je podelila predsednica Zveze prijateljev mladina Darja Groznik. 

Predsednica ZPMS Darja Groznik pri podelitvi nagrade zmagovalki BTC CITY OPEN Valentini Grammatikopolou. Photo by Vid Ponikvar / Sportida

Nika Zupančič, glavna pobudnica sodelovanja, Uroš Brezovšek, podpredsednik ZPMS, Darja Groznik, predsednica ZPMS in Anja Vogrič, glavna koordinatorica sodelovanja.

Zbiranja zamaškov smo se lotili s pomočjo glasovalnega sistema.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/

/

/

Z dobrodelnim turnirjem smo zbrali več kot 400€. Temu znesku bomo prišteli še znesek zbran s 50kg plastike, 48kg aluminija in sredstvi zbranimi z SMS-i poslanimi na 1919 s kodo ENOSRCE5. Po prvih informacijah smo vse skupaj zbrali več kot 2300€.

Zahvaljujemo se Zvezi prijateljev mladine za zaupanje in za obisk in podelitev pokalov. Upamo, da je to le začetek uspešnega sodelovanja.

Zmagovalca Sandi Bradač in Toni Turk s predsednico ZPMS Darjo Groznik.

Udeleženci turnirja na pogostitvi po zaključku.