Tenis v času pandemije – ostanimo doma!

Drage tenisačice in tenisači,

smo v času ko je najbolj pomembno, da smo doma in ostanemo zdravi. V TK Krka Otočec podpiramo ukrepe pristojnih institucij in vas ponovno pozivamo, da se vsi skupaj držimo pravil in usmeritev, ki nam jih predpisujejo. Vemo, da si želite in pogrešate druženje, sprostitev na teniških igriščih, ampak drugače v teh trenutkih pač ne gre.

Poskrbeti je potrebno tako za psihično kot fizično pripravljenost. Da ne bi pozabili na svoje do sedaj osvojene udarce, oziroma, da bi ostali v dobri formi, Dušan v sklopu teniškega kartončka pošilja svojim varovancem razne vadbe preko video navodil in opis nalog.

Pošiljamo pa še dve povezavi za izboljšanje teniške tehnike in taktike. Zato so na TZS pripravili projekt Ostani doma in bodi teniško aktiven! Želijo namreč povezati čim širši teniški svet z različnimi zanimivostmi, zato vsak dan na družbenih omrežjih Tenis Slovenije potekajo vaje s teniškim trenerjem Robijem Cokanom. Na Facebook live, pa Anže Bašelj vodi zanimive in poučne pogovore s teniškimi strokovnjaki. Spremljajte jih na Facebook profilu in spletni strani Tenis Slovenije.

Facebook profil: Facebook Tenis Slovenija
Internet stran: www.tenis-slovenija.si

Vsak pri sebi naj naredi vse, da bomo čimprej nazaj na igriščih. Do takrat pa spoštujmo ukrepe, ostanimo doma in odgovorno zaščitimo sebe in druge.

Teniški pozdrav in ostanite zdravi.

Vinko Zupančič
predsednik TK Krka Otočec