ITF tournament

Krka


weeks
0
3
days
0
1
hours
2
2
minutes
3
3
seconds
5
5

Krka

Bojan

Tenis v času pandemije – ostanimo doma!

Drage tenisačice in tenisači,

smo v času ko je najbolj pomembno, da smo doma in ostanemo zdravi. V TK Krka Otočec podpiramo ukrepe pristojnih institucij in vas ponovno pozivamo, da se vsi skupaj držimo pravil in usmeritev, ki nam jih predpisujejo. Vemo, da si želite in pogrešate druženje, sprostitev na teniških igriščih, ampak drugače v teh trenutkih pač ne gre.… Beri naprej

Živa Falkner na mastersu Tennis Europe do 14 let osvojila 4. mesto in prejela priznanje za fair play

Živa FALKNER, ki se je kot edina Slovenka uvrstila na masters Tennis Europe v starostnih kategorijah do 14 in do 16 let, je nastope v svoji kategoriji, torej do 14 let, končala na 4. mestu. Na mastersu je nastopilo osem igralk, ki so se tja uvrstile v posebnem točkovanju.

Živa, katero je na mastersu spremljal trener Gordan JANKOVIĆ, je… Beri naprej

TILIA MASTERS 2016 – Najboljši igralci tenisa na Otočcu

Na Otočcu se je končal masters do 18 in do 14 let. V odsotnosti prve igralke in igralca do 18 let je pri dekletih pričakovano slavila Veronika ERJAVEC (Ltc), pri fantih pa glede na lestvico nekoliko nepričakovano, a glede na prikazano zasluženo Klemen NIKOLAŠ (Tr-Kr). Veronika ERJAVEC, 2. igralka lestvice TS je v finalu s 6-2 6-1 premagala presenetljivo finalistko… Beri naprej

Živa osvojila Tilia masters do 12 let

Živa Falkner je zmagovalka Tilia Mastersa na Otočcu. Tekmovanja so se udeležile vse najboljše tekmovalke iz Slovenije, zato je uspeh še toliko večji. BRAVO ŽIVA.

Živa Masters 2014

Podelitev nagrad najboljšim

Masters Živa in Gordan

Gordan in Živa 

 

Davis Cup: Slovenija premagala Litvo!

Našim fantom je uspel preboj v 1. Evro-afriško skupino v tekmovanju za Davis Cup saj so v gosteh premagali ekipo Litve z izidom 3:2. Bravo naši!

Več si lahko preberete na Tenis portalu.

Rezultati na povezavi: http://www.daviscup.com/results/tieresult.asp?tie=100014740